Cene izdelkov
Vse cene izdelkov, objavljene na cbd-acerola.si, so označene v valuti EUR. Cene veljajo, v kolikor ni drugače navedeno, za 1 kom. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, zato pri nakupu veljajo cene, ki so objavljene ob oddaji naročila. To ne velja v primeru, da je pri izdelku navedena napačna cena. V tem primeru si pridržujemo pravico naročilo preklicati. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Podatek o strošku morebitne dostave in drugih morebitnih stroških je kupcu na voljo pri oddaji naročila.

Način plačila
Na spletnem mestu cbd-acerola.si lahko naročeno blago plačate s plačilom po povzetju, kupnino poravnate uslužbencu dostavne službe.

Način dostave
Dostava blaga se vrši v najkrajšem možnem času. Za izdelke na zalogi je predviden dobavni rok 1–2 dni. Naročila, sprejeta do 15. ure, praviloma odpošljemo še isti dan. Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko kurirske službe, prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca.


Uporabnik je seznanjen z vsemi informacijami glede pravice do odstopa, predvsem pogojev in načina izvršitve same pravice. Seznanjen je z vsemi potrebnimi informacije glede naslova, na katerega se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe, in informacijami glede garancij, reklamacij in drugih storitev.

Strošek dostave
Strošek dostave je 3,95 EUR, razen če je na strani drugače zavedeno.

Poškodbe pri transportu
Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebino. V primeru fizičnih poškodb pošiljke, v primeru, da vsebina manjka in pošiljka kaže znake odprtja, je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri prodajalcu (obvestilo pošljite na naš elektronski naslov ali nas pokličite), ki bo takoj posredoval pri dostavljavcu (DPD Slovenije), ki je dolžan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.